Hiring
$17,500-$18,000
Monthly
See All 10 Jobs
2024-06-17 313 views
端午節唔知食咩好 行過見到堅信號冇人排隊 見佢假日套餐$8x有一個小食,一個主食,一杯野飲,好似都到抵食,就決定入去試下我地叫左一個雞扒拌麵套餐同一個蔥油雞套餐,再額外加配左4隻生煎包叫左無耐生煎包就好快上左枱,入面好熱好多汁,但係個皮就煎得唔夠香口之後係雞扒拌麵套餐,小妹小食就揀左青瓜雲耳,雲耳酸酸地幾開胃,至於雞扒,煎得脆既,但小妹就略嫌佢淡左小小,冇任何醬汁點,拌麵就比較硬老公叫左蔥油雞套餐配菜飯,小食就揀左紅油抄手,又唔會話好辣,至於蔥油雞就不過不失啦,雞肉唔鞋2個人埋單連加一$209,公眾假期黎講算ok啦

2個人埋單連加一$209,公眾假期黎講算ok啦
2024-06-10