2016-01-10
心癢癢想鋸扒 但又唔想大出血 就去咗花園 大概夜晚7點15分去到 唔洗等 即刻就有得坐低叫咗兩個鐵板燒Set 分別係 A級肉眼扒餐 同 神戶牛柳餐 啲姐姐好快就上咗牛油餐包👍餐包同平時食到嗰啲差唔多 軟熟 搽埋牛油就岩岩好 羅宋湯偏酸少少 不過我中意酸啲既 所以覺得唔錯 佢唔係齋湯 有啲菜嗰啲 對出面茶餐廳水準差唔多同茶餐廳既差唔多 不過偏淡少少新嘗試 奇異果汁 飲落陣味好青 應該冇加糖 不過又唔會話好酸 有啲fresh既感覺 中意試新野既朋友可以try try😂終於到主角出場 姐姐都好細心 叫我地打開紙巾先倒汁 以免啲汁彈到我地肉叫咗5成熟 跟蒜蓉汁 食落囗覺得唔止5成熟 不過又未到7成 食落囗唔老 以咁既價錢黎講 肉質都算咁上下 好易切開 啲薯條喺扒下面 食既時候已經稔曬 味道亦唔太吸引 都係5成熟同蒜蓉汁 好稔 邊位有煎香 脆脆地好香囗 略嫌都係熟咗啲 超過5成上次去食既時候嗌咗7成 上到枱差唔多熟曬 好老 所以建議大家都唔好嗌7成 5成已經岩熟架啦
叫咗兩個鐵板燒Set 分別係 A級肉眼扒餐 同 神戶牛柳餐
啲姐姐好快就上咗牛油餐包👍