2023-06-16
ෆ 𝙈𝙧. 𝙎𝙩𝙚𝙖𝙠 ෆ 朋友話做嘢太攰要倨下扒慰勞下自己✌︎✰︎•‿•✰︎✌︎黑安格斯平鐵牛扒幾好味 話五成熟真係俾到五成我🍽️肉質淋身 有口感🫶🏻不過啲薯條就麻麻地見佢做緊 日本JA全農和牛嘉年華 寫住買一送一我哋就嗌咗一個餐我哋以為係兩份日本和牛威靈頓點知原來係各一份 即係一份日本和牛威靈頓加日本和牛味噌燒個人覺得佢個𝙊𝙧字有少少誤導🙈我覺得個威靈頓牛柳比想像中冇咁好食 牛柳煮得太耐說好的五成睇落似七成( ᵒ̴̶̷̥́ _ᵒ̴̶̷̣̥̀ )但係另外個和牛味噌燒就唔錯挽回返少少分數🍽️最後我哋仲有嗌一份美國安格斯薄牛扒不過呢份牛扒就冇乜驚喜都係普通一塊普通牛扒🤣 有少少唔值呢個價我哋今次全部都加咗𝙎𝙀𝙈𝙄 𝘽𝙐𝙁𝙁𝙀𝙏 𝘿𝙄𝙉𝙉𝙀𝙍可以喺出邊拎餐湯、沙律、甜品但其實出邊冇咩嘢食🤣可以拎嘅前菜沙律都係普通質素甜品睇落好多選擇但係其實質素麻麻~半自助晚餐需要另外加$20 建議大家可以出去睇吓有咩食先再決定加唔加錢 (⑉︎• •⑉︎)♡︎ෆ 推介菜式 ෆ 黑安格斯平鐵牛扒 $𝟮𝟵𝟴#hkig #hkfoodie #foodiehk #foodiegram #foodiegraphy #foodlovers #foodsta
朋友話做嘢太攰要倨下扒慰勞下自己✌︎✰︎•‿•✰︎✌︎
點知原來係各一份
即係一份日本和牛威靈頓加日本和牛味噌燒
個人覺得佢個𝙊𝙧字有少少誤導🙈
我覺得個威靈頓牛柳比想像中冇咁好食 牛柳煮得太耐
說好的五成睇落似七成( ᵒ̴̶̷̥́ _ᵒ̴̶̷̣̥̀ )
但係另外個和牛味噌燒就唔錯
挽回返少少分數🍽️
最後我哋仲有嗌一份美國安格斯薄牛扒
不過呢份牛扒就冇乜驚喜
都係普通一塊普通牛扒🤣
有少少唔值呢個價
我哋今次全部都加咗𝙎𝙀𝙈𝙄 𝘽𝙐𝙁𝙁𝙀𝙏 𝘿𝙄𝙉𝙉𝙀𝙍
可以喺出邊拎餐湯、沙律、甜品
但其實出邊冇咩嘢食🤣
可以拎嘅前菜沙律都係普通質素
甜品睇落好多選擇但係其實質素麻麻~
半自助晚餐需要另外加$20
ෆ 推介菜式 ෆ
黑安格斯平鐵牛扒 $𝟮𝟵𝟴
#hkig #hkfoodie #foodiehk #foodiegram #foodiegraphy #foodlovers #foodstagram #happysharing #hkfood #foodphotography #foodie #hkfoodblogger #hkfoodstagram #momofoodie #香港美食 #美食 #吃貨 #相機食先