2019-05-21 1317 views
葵芳有唔少食店,但有得坐既唔多,一樓就有間韓國菜有得坐,今日終於黎試左佢個LUNCH啦。LUNCHTIME黎食都有LUNCH MENU,價錢就大約$50到啦,正正常常。我地叫左個便當SET,叫左個燒豬肉便當,佢配有3款小食同泡菜,辣豬肉份量都幾多,豬肉真係幾辣下,幾開胃!同埋幾多菜下,唔會感覺剩係食肉,FOR女仔黎講,都幾大份下架! 另外同朋友SHARE紫菜包飯,味道合格,不過唔太特別。泡菜豆腐湯,一上台既時候我地嚇左一嚇,因為超紅超多油,以為會好辣。我地「筆」走晒D油,個樣即刻正常D,不過其實飲落去味道又幾好,辣度岩岩好!芝士雞蛋卷,味道較啖,亦不算特別。

2019-05-17