2018-04-02 1275 views
昨天是朋友的生日,問咗幾間cafe都話冇生日優惠同冇乜特別待遇不過棋吧就送rainbow shot,好似幾得意,個朋友又係酒鬼,一行四人就book咗棋吧。優點一:唔限時!好少board game cafe俾客人一坐坐到收工,又唔會被迫交枱優點二,食物不能夠話好好食,但一個店員又要顧樓面又要煮食,都幾辛苦!但以cafe黎說,食物質素不錯!分量較輕盈,就不能當晚餐了!所以叫咗個棋吧拼盤小食有雞翼,暑條等等。。都幾惹味優點三,員工服務態度友善,店員得一個,又要照顧不同客人,又要出菜,上菜時間可以改善下! 店員好好態度應付我好麻煩同問題少女的要求!做人要將心比心嘛!雖然設備可以再新的,但員工態度唔錯,教我地玩game,我地都已經樂在其中!最後坐到十一點幾。。 都幾夜,幾開心

最後坐到十一點幾。。 都幾夜,幾開心