好失望, presentation係靚但味道唔突出, 壽司更係好普通, 食完冇野想ENCORE1. 煙燻魚子吞拿魚蓉他他- 呢個味係幾好既, 不過份量就少左D2. 鵝肝天婦羅配芒果汁- 都係唔錯, 不過都係半口份量3. 魷魚壽司- 切碎左, 好普通4. 唔記得咩魚去(白身魚) - 淡口, 已經忘記咩味道5. 貝類 - 即係帶子/沙插大隻版, 爽口, 但唔係好甜個種6. 刺身- 都係白身魚, 也是魚味不突出, 柚子麵豉汁都係普普通通7. 白身魚配魚子醬- 主要係食魚子醬, 好食都唔係師傅既功勞8. 甜蝦昆布漬壽司- OK啦, 呢款好普通, 出面400蚊平價OMAKASE都食到9.CHU TORO壽司- 880蚊都唔比大拖, 好失望, 而且近赤身味道10. 曉蛋黃配帶子刺身/米紙- 蛋蓋過晒帶子味,不過不失11.牛肋肉蘿白- 牛肋肉炆好一絲絲撈鵝肝牛肝菌整番一件, 味道OK但牛略嫌難, 蘿白不算甜12. 間八- 即係鱆紅,上面有層透明啫哩唔記得係咩, 係好食既, 不過都係舊魚靚13. 海膽- 馬糞同白海膽, 細細件但比例上都重料既, OK既唔算最甜囉又14. 玉子- 口感係蛋糕,佢撈左帶子
2. 鵝肝天婦羅配芒果汁- 都係唔錯, 不過都係半口份量
3. 魷魚壽司- 切碎左, 好普通
4. 唔記得咩魚去(白身魚) - 淡口, 已經忘記咩味道
10. 曉蛋黃配帶子刺身/米紙- 蛋蓋過晒帶子味,不過不失
14. 玉子- 口感係蛋糕,佢撈左帶子入去, 個味道幾得意, 呢個都算IMPRESSIVE
15. PICKLE卷物 - 我唔食PICKLE既, 不過都放左入口,好普通, 同埋比呢兩件野我覺得上唔到大枱
16. 魚湯 - 好飲
17. 鐵觀音雪糕- not my favour, 唔記得同佢講我唔中意茶味甜品

總括黎講係冇乜野好難忘令人再想去, 而且覺得唔值$880呢個價錢, 我遲左5分鐘, 隔離有一枱2人應該比我地食早1-2道, 我覺得佢將我地追上佢地進度, 我口都未趙完佢就放一下道了, 成餐1小時食完, 我地坐多15分鐘走, 不過其他服務係OK既, 清潔方面都欣勤
2022-06-14
$880 (Lunch)