我想試好耐喇!上網睇下食評,劣評比較多,真係有啲卻步呢!膽粗粗,今日一於去試下,十一點九入到去,計埋我都係得兩台客,真係好,唔使等!人地話呢度啲侍應好無禮貌。又唔係,只係cool啲啫。有位後生啲嘅四眼哥哥非常有禮貌,做野好有熱誠,見你食完就過黎收野,仲問你要唔要多份㖭!牛扒好難食。我又唔覺。味道呢樣野好主觀。當然$88,你唔好期望太高。對於我黎講,都ok,又唔會話乾到死,又唔會話韌到食唔到。我自己都食左三塊,極限喇,真係好飽。牛扒放題包一罐汽水同甜品。甜品冇影,係砌得好細粒嘅涼粉。總括黎講都ok嘅,$88任食仲係唔使加一。睇到有啲食家話要45分鐘先等到一塊牛扒,我就冇呢個問題。基本上十分鐘內已經送到黎,速度幾快。可能我食嘅時候唔係繁忙時間啦。如果唔想牛扒太熟,建議可以叫生啲,黎到會啱啱好。雖然我叫5成,但黎到嘅我相信係7成。今次挑機算滿足啦!
我想試好耐喇!上網睇下食評,劣評比較多,真係有啲卻步呢!

人地話呢度啲侍應好無禮貌。

牛扒好難食。
牛扒

我自己都食左三塊,極限喇,真係好飽。

牛扒放題包一罐汽水同甜品甜品冇影,係砌得好細粒嘅涼粉。

今次挑機算滿足啦!
牛扒