2007-07-15 22 views
尋晚同2位朋友大約9點幾去食, 都仲有好多等緊位, 門口位小姐叫我地3個字後先返來, 咁就差唔多食得啦.坐底時個朋友一早order晒幾味菜, 所以我就乖乖地等開餐, 等左大約個零字就有菜上, 都算幾快手:例湯- 朋友話冇味精, 我自己就覺得一般啦, 唔覺得特別好味但又唔覺難飲, 但覺得唔夠熱唔夠滾, 始終飲湯要滾先好飲嘛阿麻雞- 朋友極力推介好好食, 味道似沙薑雞, 肉唔算太鞋, 但叫ok入味, 算不上真係好好味蛋白翠玉瓜班片- 好多蛋白, 翠玉瓜都幾爽口, 班片食左一塊, 覺得怪怪的, 好難咬開, 同埋有陣味, 但又唔似係雪味, 總之唔係好左好多啖蜜餞鐵板豬柳- 熱呼呼的送來, 香味同個樣都好吸引, 豬柳有蜜味而且真係幾入味, 又唔鞋, 好淋, 算幾好食3個人再叫左一人一個白飯, 可能我地都細食, 所以都食唔晒D野, 飯後送來糖水, 但個樣都幾可怕, 一眼望落都唔想飲.要講一講服務真係好麻麻, 一開始門口位小姐冇咩禮貌, 全程食左個零鐘又冇人fill水, 食到差不多之時佢見有客等緊位, 眼望望就走過來叫我地埋單先好唔好, 咁講法即係趕客要我地走啦...想坐耐少少傾下計都唔得. 今次朋

要講一講服務真係好麻麻, 一開始門口位小姐冇咩禮貌, 全程食左個零鐘又冇人fill水, 食到差不多之時佢見有客等緊位, 眼望望就走過來叫我地埋單先好唔好, 咁講法即係趕客要我地走啦...想坐耐少少傾下計都唔得. 今次朋友請客($26X), 真係多謝佢先, 不過下次要自己比錢既話, 一定唔會返來.