2017-02-04 1210 views
銅鑼灣的分店我已經試過一直想試下太古這間但因我家相公不喜歡等位因此幾次都無辦法試.甘啱老公當日OT 甘我就係出面Green Area 等枱順便等他啦...我都幾喜歡出面的Green Area 感覺舒服可以俾買麵包或甜品的人於外面享用之餘等位的人士都有地方可坐.燈光有點暗比起銅鑼灣店的方形枱太古的圓形枱實在不好用太小了,她們的碟都很大再加埋沙律,湯同飲品真係唔夠位.Grilled U.S Angus Rib Eye Steak – 牛扒冧身配紅酒香草牛油不過不失,鼠尾草炸薯條夠香口.English Big Breakfast – 完全因為老公懷念係英國旅行的日子而叫,依D組合好少出事.Salad – 新鮮不過個醋有點酸,老公頂唔到.Iced Tea –橙茶好香,夠味.

Salad – 新鮮不過個醋有點酸,老公頂唔到.

Iced Tea –橙茶好香,夠味.