2017-07-07
一班朋友聚餐,咁難無見,總要食好d有鮑魚有龍蝦,聽到都想去食,結果我唔識講,形容唔到要親自試過先知經過多次既經驗,提早訂位是常識吧!未入門口,已經有個高大經理接待幫手開埋門這樣少有店鋪會做到。行入少少已經有人上前問訂座資料,要等😱等左10分鐘左右就有位,枱與枱之間唔太迫,坐落幾舒服🤤坐低無耐,即刻有成3個侍應,你一口我一口,一個講野好快好快既裇衫呀姐係咁係一輪咀講解張火鍋單,之後一野擺低果調味架走左去,講咁快點聽,好似飲左酒,有酒味?好彩有個靚仔哥哥幫幫手,慢慢講解多次先明點劃張單...擾亂左一輪,一盤有鮑魚有龍蝦大大盤海鮮仲要只龍蝦鮑魚係郁!郁緊!無講錯!咁既價錢,食郁既海鮮,講你都唔信,黎過你就知。望住盤海鮮,真係好想快d放落肚😍😍😍靚仔哥哥一開始擺哂d貝類同蝦落個鍋度蒸,等左5分鐘左右就食得,未夠5分鐘已經香味四溢,一打開蓋,只只開哂口🤤正,咩都唔識講--食!食完蝦有人走埋黎落粥同龍蝦同鮑魚一齊又蒸約7分鐘。龍蝦食落肉質好散!過哂火啦反而只鮑魚淋淋地幾好味,聽侍應講,慢煮只鮑魚只會淋不會硬,連埋啖粥食,一個字"好味" 海鮮全程會有人幫手整,跟住火鍋就自己黎。食到咁上下,剛放低筷子
經過多次既經驗,提早訂位是常識吧!
海鮮全程會有人幫手整,跟住火鍋就自己黎。
食到咁上下,剛放低筷子就上左甜品,好似有人望實你食咁
我地4個人埋單1000有找價錢合理!
朋友都好滿意食物環境,唯一不太滿意係聽到d侍應大大聲討論客人不是。
總括黎講值得食,
有機會都會再去。