2020-06-22 186 views
呢間餐廳都幾隱蔽,如果唔係用google map都搵唔到,而我係非繁忙時間進入餐廳,一入去就有位,唔洗等。叫左個豚豚圓圓嘅通粉同一個最平嘅49蚊牛肉炒蛋烏冬再加左枝樽仔奶茶。牛肉烏冬係幾正,啲肉有牛味,食落唔肥,個湯個味似係分開住,所以唔同配料湯底會有小小唔同味。豚豚圓圓嘅豬頸肉好爽口同好新鮮,但相對講啲腩肉真係過肥,2/3係肥肉,如果係鐘意食肥肉可以叫。樽仔奶茶唔建議叫,一係跟餐要18蚊都係偏貴,二係個奶茶雪得唔叫凍飲得唔爽,三係個奶茶奶味偏重無乜茶味,鐘意飲台灣奶茶可以叫,但中意飲港式嘅就可以pass。

豚豚圓圓
樽仔奶茶
2020-06-21
$60 (Dinner)
豚豚圓圓
  • 滑一滑番茄濃湯麵