2023-04-27 465 views
之前行過我見有人排隊,所以今次就同朋友過嚟試吓呢間餐廳。好彩今日時間尚早,所以唔使排隊😁叫咗牛油拉麵,講真,碗麵冇其他人講到咁差,個人認為湯底都唔錯,麵質都算煙韌。隻糖心蛋唔錯,但係叉燒份量真係少咗啲。朋友叫咗鯖魚定食,反而鯖魚定食有驚喜。塊鯖魚大大塊,煎得啱啱好,分量足夠,飽肚😆餃子都係一般例牌,冇特別好食或唔好食。反而因為店舖位置真的有限,所以經常都會出現搭枱的情況,還好我同朋友兩個人,剛剛坐了一張二人枱,在餐廳裏面加入的位置,所以可以安心吃飯😌😌 不過如果下次我再想食,可能會選擇外賣,而唔係堂食,因為唔係次次咁好彩,可以坐到二人枱😂😂

餃子都係一般例牌,冇特別好食或唔好食。