2023-11-12 729 views
同個朋友響黃埔附近做完嘢,諗住搵個坐得舒服啲嘅地方食過遲來的午餐,點知去到嗰間餐廳原來下午休息,所以就行咗去附近搵吓其他嘢食,結果就去咗一品螞蟻,入到去都唔算太多人,所以即刻有位。因為已經係下午茶時間,所以我哋都叫咗下午茶餐,一個係芝士鮮茄牛肉醬煮長通粉伴鮮黃金蛋,另外就係珍寶餐。長通粉出到嚟,賣相唔錯,分量唔錯,味道都唔錯,性價比唔錯。雖然明白係成本問題,但係珍寶餐裏面嗰塊所謂嘅牛扒係幾失望嘅,因為基本上只係一塊大小小嘅牛肉片,同埋仲要有啲乾。西多士上面嘅煉奶都係比較少,所以西多士食落有啲淡。整體嚟講有好有唔好,打和。

2023-11-12
Type of Meal