2016-06-19 671 views
每次經過都好想試下呢度嘅漢堡,今日終於去食到了👏🏻漢堡果然很正,沒令我失望。安格斯牛肉漢堡 $98大大的漢堡,配上薯條。超吸引的😍。麵包很鬆軟。塊漢堡排真是超厚,應該差不多有一吋厚。而且又多汁又夠牛肉味😍。再加上兩大片煙肉。煙肉又不太肥太油,再加上爽脆蔬菜,真係好好味😋👍🏻不過漢堡扒略嫌有點鹹。薯條是我喜歡嘅質地,林林的😍薯條量不太多,不過都已好足夠了。因為個漢堡真係幾大,啱晒食量大嘅我。真係覺得很滿足😌整體都算很不錯👍🏻不過都加價加得幾快,大半年就賣貴左20元。如果呢個價錢可以包埋餐飲會比較好。卡邦尼意粉 $72份量也頗大。賣相也不錯,但有一棵小唐菜好像有點不太夾。味道方面,我覺得有點不太夠鹹,而且不夠香。可能我比較重口味。意粉質地不錯,頗煙韌。這個算一般吧,沒什麼驚喜。都會再黎呢度食,因為漢堡真係頗吸引😊

安格斯牛肉漢堡 $98
大大的漢堡,配上薯條。超吸引的😍。
安格斯漢堡
卡邦尼意粉 $72
卡邦尼意粉
都會再黎呢度食,因為漢堡真係頗吸引😊

2016-06-17
Type of Meal