2021-06-01 733 views
行街行到差唔多7點,唔知食咩,就去咗the one頂頂嘅樓層搵食,就嚟到呢間餐廳...門口放左好多蛋卷同蛋糕,好吸引。order左個壽喜燒,好過癮,有個爐燒燒下,d肉唔錯,覺得$128(未計加一),好抵食!之後叫左個甜品同蛋卷。蛋卷重綠茶味,好邪惡。甜品個餅餅好普通,聽老公講,佢以前嚟食係大一倍,而家縮左水!雪糕同麻糬我就覺得好好味,食完就有層奶油...覺得好膩...唔好味,然後就啫喱同脆脆,整體嚟講,我麻麻地呢個甜品。btw等我幫侍應平反下,我由入餐廳到離開果刻,service我地嘅侍應都好殷勤,又好主動幫我地斟水,又笑容好足(帶口罩都見到佢地笑眼),又體貼(幫我放好個煲,驚我燙傷);可能咁啱我遇著個好嘅女侍應,不過佢真係令我難忘嘅,要多謝佢!

2021-05-28
$200 (Dinner)