2021-05-04 216 views
之前來開附近都會食一蘭,今日想食拉麵又肚餓,一於行去另一頭搵下有邊間唔使等位。雖然去到都要等一張枱,但都算好快。舖頭唔大,但每張枱之間至少唔會太迫。講食物先,拉麵都算幾抵,八十幾蚊份量都足夠。麵質夠晒爽口,叉燒啱啱好半肥瘦,溏心蛋一咬就流晒出來,正柚子梳打飲落幾fresh,又唔會太甜,都好好飲啊﹗朋友要左咖喱薯餅,食落咖喱味好重,不過我嫌太淋,都係鍾意一般薯餅多d整體來講,拉麵不錯,喺尖咀絕對抵食,唔想喺一蘭等位都可以過來試下仲有好多唔同來自日本的樽裝飲品,見到靚靚包裝特別想試p.s.員工態度都好好,過程中有詢問我哋想唔想轉台,方便畀後面3人入座,當問到轉位嗰度會唔會對正風位,佢都好老實答有一邊會吹住,仲話唔緊要,留返原位都冇問題,令我哋感覺都好好。

濃厚醬油拉麵

溏心蛋

柚子梳打飲落幾fresh,又唔會太甜,都好好飲啊﹗
柚子梳打

咖喱薯餅

仲有好多唔同來自日本的樽裝飲品,見到靚靚包裝特別想試

2021-04-30
$90 (Dinner)
濃厚醬油拉麵
溏心蛋
柚子梳打
  • 濃厚醬油拉麵,溏心蛋,柚子梳打