2021-04-07 2308 views
幾丁友喺旺角行完街,又唔想散住,想搵個地方hea吓咁~樓上cafe去得多,想飲吓酒朋友話出尖咀喎,攰攰哋又唔想特登搭車去,好在俾我search到附近就有間酒吧,haha~呢間酒吧都幾特別,喺地牢喎,估唔到喺正彌敦道都有地牢嘅酒吧?諗住落去望吓先啦,但有人見到有幾部掟飛鏢機即刻就話要坐低,ok fine~之前地牢酒吧俾我感覺焗促,但呢度ok喎,冇壓迫感,啱晒想hea吓嘅我哋~佢有佢掟鏢,我哋就叫嘢食嘢飲,想開心share食就叫咗個炸物大拼盤;蝦蝦蝦,有我最鍾意嘅炸蝦,其他仲有紫薯、雞翼、雞件、薯餅⋯全部熱辣辣即炸,唔係渣流灘食完就繼續hea陣,攞咗幾個骰盅玩game飲啤酒,本來攰攰哋變咗越玩越精神,全場最嘈係我哋,真係好Happy嘅一晚
幾丁友喺旺角行完街,又唔想散住,想搵個地方hea吓咁~

2021-04-02
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)