2018-03-25 298 views
三個女人一個墟?咁四嗰呢星期五晚上想食番啲特別嘅嘢,有次經過柯士甸站附近見到呢間尼泊爾餐廳已經想入去試吓,但係尼泊爾喎,真係唔敢立亂入去先。既然係happy快地,咁就試吓啲新嘢啦。入到去真係充滿晒尼泊爾嘅風味,牆上面仲係用Monkey黎做主題,呢度嘅另一賣點就係尼泊爾雞尾酒啦,星期五晚唔係唔飲酒啊嘛再睇埋個Menu有唔少係尼泊爾做主打嘅菜,其實真係未食過尼泊爾菜真係唔知道係咩味道!最後嗌咗個墨西哥脆片,baby short rib,芝士蘑菇雞肉意粉,薯條,同埋每人一杯尼泊爾雞尾酒🍸碟意粉真係真心好好味囉我覺得,好香嘅芝士味,每條意粉都掛住左啲芝士汁,估唔到尼泊爾餐廳可以食到啲咁有水準嘅意粉!至於雞尾酒,杯雞尾酒一上枱着火㗎,真係睇得又飲得。
三個女人一個墟?咁四嗰呢