2022-09-12
<讚👍🏻>環境好歐美,有燈牌字可以打卡,店內約可容納5-6枱客人。.🥣西冷黑松露水牛芝士漢堡🥣:💰$89個包面有用牛油烘過,入面肉面有溶mozzarella芝士😋配料有洋蔥、菇片、好多西冷牛肉片、青瓜、生菜配白醬,整體唔會好dry,牛肉係一片片但就多到爆出曬黎!加左黑椒調味,肉同脂肪比例岩岩好,唔會好韌,仲食到好重牛味👍🏽個漢堡包係偏硬身,食完一個都夠曬飽!🥣黑松露雜菌意粉🥣:💰$72意粉面多芝士碎‼️有兩三種菇,係切左較大既菇粒好有咬感,仲有好多sauce好creamy,黑松露香都幾出,意粉份量偏多,夠飽👍🏽薯角幾大份,每舊好肥美,覺得自己食左好多粒薯仔🤫兩隻雞翼唔算好大隻,但炸到香脆,雞肉幾嫩滑。Twinnings 伯爵茶🥰食完咁邪惡野飲,返杯茶自我感覺良好😆⭐️+$18 套餐(一份小食+飲品)可選:薯條/薯角(配茄汁)番茄芝士沙律2隻雞翼飲品:汽水/咖啡/茶包.好味程度:⭐⭐⭐抵食指數:⭐⭐⭐環境指數:⭐⭐⭐⭐💸人均消費:$100另收加1️⃣服務費:❌再食 ENCORE:✅
環境好歐美,有燈牌字可以打卡,
店內約可容納5-6枱客人。
🥣西冷黑松露水牛芝士漢堡🥣:💰$89
個漢堡包係偏硬身,食完一個都夠曬飽!
🥣黑松露雜菌意粉🥣:💰$72
薯角幾大份,每舊好肥美,覺得自己食左好多粒薯仔🤫
兩隻雞翼唔算好大隻,但炸到香脆,雞肉幾嫩滑。
Twinnings 伯爵茶🥰
食完咁邪惡野飲,返杯茶自我感覺良好😆
⭐️+$18 套餐(一份小食+飲品)
可選:
薯條/薯角(配茄汁)
番茄芝士沙律
2隻雞翼