2019-10-30
揭開MENU,新派泰菜好多選擇,好多野都好想食,好不容易先落到order。 chef’s special有個咖哩和牛好吸引,不過想食菜所以叫左香辣豬肉炒椰菜苗 $88,加左豬腩肉炒都唔會太油,食落又唔覺得有辣味,椰菜苗新鮮冇苦澀味。脆炸粟米蟹肉餅配酸甜醬 $118,栗米香甜炸到爽脆,口感非常好,難怪眼見隔離台都有order。叫左個凍既泰奶茶$42,泰式奶茶有種好獨特既味道,係一種講不出的味道,令人一試難忘。最後甜品揀左芒果糯米飯 $78,有成半香甜個芒果肉,糯米飯正常唯椰漿偏咸。 值得一提覺得D service都好唔錯,唔知係咪換左人,完全冇之前食評D問題,so far成餐飯由入座到賣單都跟得好足。抵讚!✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨如果大家喜愛我寫既食評📝,麻煩幫幫手比個愛的鼓勵❤,我會寫更多豐富既食評比大家!🤤✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨