2018-09-17 259 views
夜晚係新城市行完街餓餓地就落最底果層搵下野食。經過greyhound門口就比佢既裝修吸引到,於是就問下係食咩菜式。一問之下,發現原來係一間泰國fusion菜,意粉、burger、金邊粉都有,款式種類都算多。可能今日係星期五,都要等一陣先有位,大概15分鐘左右,職員就安排我地入座。我同男朋友叫左三樣野食,鮮蝦金邊粉、豬頸肉配糯米飯同埋鮮蝦帶子墨汁意粉。味道一流可惜份量太少食完都好似未夠飽另外,墨汁意粉真係太鹹。。所以同經理反映,經理知道後即刻幫我地換過一碟。有服務有禮貌王經理見我地食完之後仲主動問返我地點,可見會跟進同著重每一位客人既感受,十分之好。總括黎講,員工手腳快又不失良好服務,但如果所有食物份量大d會更好!
夜晚係新城市行完街餓餓地就落最底果層搵下野食。
味道一流
可惜份量太少
食完都好似未夠飽
2018-09-14
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)