2021-09-29 876 views
行到肚餓想揾野食 朋友就帶左我黎1987。餐廳唔大 大約3張4人枱 2張2人枱,雖然唔大 但都算座得舒服,環境乾淨企理👍🏿2個人叫左2個餐 有龍蝦湯好滑 味道唔算好濃郁 麵包好新鮮 脆得黎唔硬好食🤤叫左黑松露大姑意大利飯一黎到已經聞到好香黑松露味 意大利飯軟硬度適中 又夠creamy 好好食 入面仲有好多洋蔥 令整體味道更加香濃👍🏿第二個餐係炸魚薯條鍾意食芫荽嘅人記得配反個芫荽醬 不過黎到個你都唔算好濃炸魚唔會好多炸粉 食落有魚味 而且份量好多👍🏿鍾意食芫荽嘅可以試吓🤣另外一提 員工好細心 我叫凍檸茶 知道我大肚同我講可以走冰😍到上飲品既時候好貼心提我凍係咪飲得🤣好warm 從來無餐廳會咁有人情味👍🏿
行到肚餓想揾野食 朋友就帶左我黎1987。

叫左黑松露大姑意大利飯

第二個餐係炸魚薯條
鍾意食芫荽嘅人記得配反個芫荽醬 不過黎到個你都唔算好濃
炸魚唔會好多炸粉 食落有魚味 而且份量好多👍🏿

鍾意食芫荽嘅可以試吓🤣
2021-09-26
$100 (Lunch)