2007-03-18 11 views
以大排檔既質素, 算係很唔錯~去到跑馬地街市, 8點幾銖記同嫦記都眾滿人等位, 銖記都通常都多人等o的, 不過今次食嫦記都幾好食!叫左各1盅菜膽翅同雞燉翅, 個人覺得雞燉翅好食少少~ 見到o的翅一梳梳咁, o係大排檔食, 算係唔錯辣酒煮花螺: 份量雖唔太多, 味道唔錯, 叫左中辣~真係幾辣架~ 好香酒味風沙雞半隻: 炸蒜蓉配炸子雞, 皮脆肉滑~ok呀爆醬蝦丸拼脆鱔球: 蝦丸內有芝士, 幾濃郁, 不過就略微太細粒~唔夠吸引;鱔球釀有饀料, 鱔肉唔太多, 不過整個配合2者皆可以嘗試到都幾好再叫左蒜容粉絲蒸茄子~ ok呀~ 再加埋幾支汽水~ 下次會再黎
以大排檔既質素, 算係很唔錯~

風沙雞半隻: 炸蒜蓉配炸子雞, 皮脆肉滑~ok呀