2016-05-19 136 views
睇食評好似唔錯,就去食。荃灣福來邨直入,位置都唔多起眼。入到去比較滿,我叫左個泡菜餃子豆腐湯配飯。雖然整鍋都係紅色,但我唔食得辣既人都覺得岩岩好,唔太辣。一啖豆腐連湯,一啖飯食落去,真的好配。心諗如果有埋紫菜就更加好。餃子淋左少少,但整體不錯,價錢同味道超值。另外,朋友叫左k9牛肉凍喬麥麵,佢果個冇影相,但亦都好好食。我試左d黎食,個麵好冰凍,適合天氣食,食完好涼快,令人舒服。2個野食都好有份量,所以都係食唔晒,好飽。最後,我拿左數條喬麥麵,放進泡菜湯裡浸,再拿起食,味道也不錯,可試試,好吃可值得一試,店還有好多款選擇。環境一般,人手太少,不過還接受到。我個餐,餸黎先,個飯等左6分鐘先黎。。。(侍應話岩岩冇晒飯要等一陣)唯一不足,差不多食完竟然叫我地調位。其他大把位,點解淨係調我地,我諗應該係想要6人台,但一早應該分好些或我地d野食未黎前調位。原本想比滿分,都攪到我心情唔好,想亨受片刻都唔得,比多2分鐘等我食完嘛。2分鐘都唔等得,趕我地走。這裡真的不滿,為左2分鐘得失客。
睇食評好似唔錯,就去食。

荃灣福來邨直入,位置都唔多起眼。

入到去比較滿,

我叫左個泡菜餃子豆腐湯配飯。

雖然整鍋都係紅色,但我唔食得辣既人都覺得岩岩好,唔太辣。
一啖豆腐連湯,一啖飯食落去,真的好配。
心諗如果有埋紫菜就更加好。
餃子淋左少少,但整體不錯,
價錢同味道超值。

好吃

可值得一試,店還有好多款選擇。

環境一般,人手太少,不過還接受到。

我個餐,餸黎先,個飯等左6分鐘先黎。。。

侍應話岩岩冇晒飯要等一陣)

唯一不足,差不多食完竟然叫我地調位。

這裡真的不滿,為左2分鐘得失客。
泡菜餃子豆腐煲配飯
2016-05-15
$65 (Lunch)
泡菜餃子豆腐煲配飯