2022-11-26 778 views
星期六中午要搵地方食晏,周圍都要排隊, 唯獨這裏排隊人少,就在這裏用餐吧 。西餐的選擇不少,有pizza,意粉,羊扒同牛扒,仲有三文魚。 地方寬敞, 環境安靜 ,感覺都幾舒服。 我們點了雜菌pizza, 加美國安格斯牛扒 ,套餐包沙律, 薯仔湯, 當然仲有飲品 。沙律都幾新鮮, 醬汁不多 ,感覺上非常清新健康。 薯仔湯也很好, 夠熱夠濃香。 雜菌pizza用薄底,滿滿的芝士舖在什菌上, 上軟下脆, 味道鮮香 脆口, 很有滿足感。 安格斯牛扒也頗有水準,一大塊牛扒, 伴以新薯 ,青豆角, 仲有半個大蕃茄, 牛扒煎到七成熟, 咬落香口多汁 ,沒有過多的調味, 保留咗牛肉嘅鮮味, 旁邊仲有一圈脂肪,令牛肉更加鮮美柔潤 。最後仲有一杯極香濃嘅咖啡 ,不用加糖 ,令香味 盡情昇華 。一頓午餐 ,食咗兩個鐘, 非常享受 ,😋這裡服務周到, 又不打擾到顧客, 真是朋友相聚的好地方。👍

地方寬敞, 環境安靜 ,感覺都幾舒服。

薯仔湯也很好, 夠熱夠濃香。