2018-10-09 64 views
見朋友提供過在 Mini Friday dinner 嘅相片我亦心癢癢想一試 🤨 剛好有朋友相約在官塘吃晚飯我就即時想起 Mini Friday 😜雖然在官塘工廈區但交通非常方便,離地鐵站好近 just 5-7mins walk 環境非常闊落、空間感十足 因為之前朋友講過 pizza 非常不錯,所以我和朋友一行三人今晚亦 order 了 Set Diner Menu 上 pizza & 三文魚兩個 Main course 再加 蟹肉鮮果三重奏及兩份海觧冷併盆食物等候時間 ok (慢慢上重好) 味道亦不錯尤其係蟹肉鮮果三重奏,+$48/@ 絕對超值、有驚喜在 set menu 內 + $18 可以將頭盆普通田園沙律轉為 Parma Ham 配哈密瓜沙律,雖然講吾上什麼特別 Parma Ham 但份量及味道都等在性價比上 煎三文魚扒就稍微有點不足,我個人認為廚師應該要鉗走魚骨及跟甜薯蓉不配,好似露荀或正常馬玲薯蓉會更適合一點Pizza - 我個人喜歡厚 pizza 有口感,但這個薄 pizza 軟硬度適中不會太乾,如果配料上可以有辣肉腸這個選擇就更好了!😉我哋並沒有 order 特別飮品,
環境非常闊落、空間感十足

我哋並沒有 order 特別飮品,埋單只係 $616 ($210 一位去邊度搵)
所以總括而言,這個是朋友敘會不錯嘅選擇 🤨大家不防試試!
2018-10-07
  • 蟹肉鲜果三重奏