2016-02-18 422 views
今日晏晝去左友愛同表姐食飯,表姐話表姐開左間好搞野既PIZZA HUT,就食PIZZA啦!點搞野法呢?呢間PIZZA HUT係自己搵位,自己出去買野食,好似FOOD COURT咁架,所以佢既價錢都相對地平。我地睇個餐牌,一般套餐都係$40-60蚊,已經包左一個飯/意粉,一個湯一個甜品,仲要唔使加一,真係好平!我同表姐叫左2個餐一齊食,漢堡肉醬意粉&燴葡汁雞皇飯。漢堡肉醬意粉: 份量唔小,其實同普通PIZZA HUT份量是一樣的。但係普通PIZZA HUT唔見呢個意粉!不過個意粉得一塊漢堡,我就覺得太少,漢堡既肉質幾嫩,唔係硬身的!至於肉醬,份量都算適中,個汁甜甜地幾開胃,撈埋D意粉度幾好味!燴葡汁雞皇飯:我係PIZZA HUT最中意食呢個飯,雞肉都有5,6件,最值得讚既係個葡汁,黎到已經聞到好香,宜家咸同甜各佔一半,味道岩岩好,雖然個葡汁COVER晒成個飯,但係食落又唔覺得好膩。不過少少唔好既地方就係D飯太濕,落得太多水黎煲飯,D飯差唔多好似糊仔咁囉!呢間PIZZA HUT咁抵,下次要帶埋老公黎先得啦!
我同表姐叫左2個餐一齊食,漢堡肉醬意粉&燴葡汁雞皇飯。
漢堡肉醬意粉
燴葡汁雞皇飯
呢間PIZZA HUT咁抵,下次要帶埋老公黎先得啦!
2016-02-06
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$41 (Lunch)
  • 由於太便宜,等位比較耐