2017-06-21 150 views
同朋友飯聚,原本諗住去另一間,但預計要等成50張枱,於是決定轉場,响我哋既食飯list度搵後備,最後決定來呢度朋友來到樓下話記得食過lunch一般,但最後都決定試一試佢既晚餐星期五晚八點來到唔駛等即刻入得,但限時個半鐘枱同枱之間距離都幾密,隔離枱會聽到哂你講咩食物方面叫咗限量20份既流心漢堡扒,好似枱枱都有叫咁,呢個漢堡扒同汁料以類似透明膠袋既野裝住放响鐵板上面,上枱後由侍應剪開,漢堡扒入面既芝士原本係流心既,但飲完個湯已經凝固咗朋友另外叫咗個辣味意粉,但意粉一d都唔辣,我同朋友一度以為叫錯咗,因為意粉好似餐牌上既卡邦尼,但睇番張單又無落錯喎除此之外,我哋仲叫咗兩款甜品-法式多士同焦糖班戟,班戟好軟身,只係中間有d濕,整得唔夠乾身,法式多士就一般,多士表面有d硬,唔知因為煮過頭定唔新鮮

星期五晚八點來到唔駛等即刻入得,但限時個半鐘

枱同枱之間距離都幾密,隔離枱會聽到哂你講咩

2017-06-15
$200 (Dinner)