2022-12-07 1299 views
好耐冇飲nuttea 經過旺中 醒起1樓有間nuttea🌰就即刻上去飲啦😬 睇左menu 醒起早2日睇到nuttea ig講過話有幾款飲品就嚟下架啦☹️ 話叫大家要快啲把握機會去飲啦~ 咁今次我哋好快就揀左飲咩啦😗 焙香堅果奶蓋烏龍茶 $45咁我就揀輕呢杯啦 睇ig果陣知佢就嚟冇就已經好想飲多次啦 焙茶味好香 奶蓋打得好幼滑同埋好挺身👍🏻 今次揀左無糖少冰 烏龍茶味濃 唔使加糖就咁飲都好味就係因為佢個奶蓋打得好挺身 所以真係要用隻羹不來食😌 一啖一啖既奶蓋真係滿滿既幸福感呀🥰 家姐就揀左呢杯繽紛火龍果奶蓋茶 $40咁佢就揀左無糖啦 咁佢既火龍果真係原汁原味 真正嘅火龍果味 同埋都有少少火龍果肉可以食下👍🏻 奶蓋都係打得幼滑挺身 原味奶蓋都好好味呀🤗 最後仲見到呢個哈密瓜堅果奶蓋做緊優惠價$34咋好抵呀🤓整體來講 Nuttea🌰用堅果做既奶蓋健康又好味 啖啖奶蓋係幸福嘅感覺😌 飲下食下都有飽肚感 作為下午茶都係一個唔錯既選擇👍🏻 世一堅果奶蓋 一定會再黎😋

咁今次我哋好快就揀左飲咩啦😗

焙香堅果奶蓋烏龍茶 $45