2024-08-18 516 views
因為開係屋企附近見平時都幾多人食,所以諗住去試下,點知就中大伏了。專登提前book左6:30,但因為有啲嘢所以遲咗去,打電話通知店員會遲少少到,但俾店員告知就算七點到都要八點交枱,咁就以為全場好full,但發現去到仲有一兩張吉枱。跟住坐低叫咗個招牌牛油熟成豬五花肉,但全舊都係肥膏,一啲瘦肉都見唔到,就好似一嚿豬油咁,然後同一名戴眼鏡男店員講,佢話舊舊都差唔多,同圖片不符兼態度惡劣。最後問佢可以點樣解決,因為真係食唔到肥肉,店員話可以退咗佢,然後夾走啲肉嗰陣態度超級「西」,並且十分粗魯,將啲熱油彈到周圍都係,但好彩無整到我。只可以講絕對冇可能食第二次,食左一肚氣,同埋啲肉質量一般,服務態度堪稱惡劣,奉勸各位唔想受氣就唔好嚟食呢間啦。

2024-08-18