2022-09-22 992 views
科記:由細食到大,鍾意入邊嗰個感覺、皆因有老人家、感覺好舒服。馳名豬扒個人認為未必必食,因為佢個豬扒啤水唔夠、所以食落去充滿雪味、個人會推介佢嘅沙嗲洋蔥鮮牛多、即叫即整,等待嘅時候你會聞到香噴噴嘅沙嗲洋蔥味,令人食指大動,如果你好掛住英國或者意大利睇波之前嗰啲即叫即整洋蔥熱狗街邊攤檔的話、洋蔥會出水、但麵包竟然沒有變濕問題、牛肉厚身、料多唔知以為食緊牛柳,呢款多士全香港可謂佢獨有,必食之選。Wagymafia 一份和牛三文治多盛惠HKD 1200 , 科記收你$40 , 我就揀科記啦唔知你呢「笑」綜合計算如果你去科記係為咗尋找茶記味道,你可能會失望、因為我覺得佢偏向「家」的味道