週日同老公在灣仔閒逛,看看傢俬之類,想搵間咖啡店坐下,但係四處的咖啡店都滿座,唯獨是這家很多空位,故此入內坐下。咖啡店有兩層,一開始坐喺下層,嘈到爆炸💥💥,好多賓妹喺出面叫,如果想坐得耐絕對唔好坐下層。雙層唔錯,不過對着戶外的位置都會有少許嘈,如果要坐得耐就唔係咁好🤮🤮🤮📍一人買咗支有氣檸檬汁($29),質素OK啦,都係平時超市飲到嗰種,冇嘢挑剔🤣📍叫咗個開心果Gelato($41)哇,難食到抽筋,就係因為呢個雪糕太難食,我一定要寫呢篇野話俾大家知!完全冇開心果味,一大浸雪櫃未,估計擺咗喺雪櫃超過三個月都冇人買過!$41真係好平,不過好鬼死難食!難食到抽筋!雖然係好平,不過要我比完$41仲要食呢啲會增肥嘅食物,咁就唔好啦,食幾啖算數,唔好浪費我個胃!係我呢20幾年食過最難食嘅垃圾之一!(純屬我個人意見)PS圖後面見到係完全冇人執枱的,建議客人自己執返,否則下一位客人好難使用

📍叫咗個開心果Gelato($41)

係我呢20幾年食過最難食嘅垃圾之一!(純屬我個人意見)