2020-07-08 70 views
Mille Mele Tokyo世界第一蘋果批價錢💲: $36好味程度😋: 4/5服務🍴: 4/5環境🗾: 4/5性價比🥢: 3.6/5回頭率😚: 3.6/5-世界一蘋果派來到香港,梗係要去試下🥳 間鋪就係time square後面,都見好多人買幾個咁走架。我今日都係試左佢地的招牌蘋果批😆-order完拎上手熱辣辣,新鮮做起😚因為佢地每次焗唔多,所以一定確保係熱既,咁咬落去先會脆卜卜😌個皮有啲似酥皮咁,好香好邪惡😈但就冇想像中咁多層同鬆化,入面都有小小一patpat的口感🧐 個餡反而更驚嘉,因為佢地用左富士蘋果,慢煮得啱啱好,仲食到一粒粒有啲咬口😛蘋果特別香甜,配上入面的豆乳忌廉同吉士醬,冇平時的咁甜咁膩🥰好creamy!經過真係可以食番舊,當下午茶正呀☺️
Mille Mele Tokyo
世界第一蘋果批