2021-10-24
呢間野都真係一流,我自問平時都唔係容易發脾氣嘅人,我都忍唔住要罵個收銀。話說今日我同我老婆去食早餐,因為我老婆懷孕,唔可以食生蛋,咁我地落單叫姐姐話煎蛋要熟蛋,但係前後黎左三次都係比半生熟蛋,咁我地同waitress姐姐講(btw 個番茄通粉黎咁時候係凍嘅)。其實waitress姐姐都好人講唔好意思,因為係廚房問題,唔關樓面事。但係最慶俾錢同收銀講,個收銀竟然鬧翻我地轉頭係咪我地無講清楚,跟著仲話我係廚房問題,關佢咩事。可能人地生意好,唔旨在我地呢d細生意,但係邊個老細請到果個垃圾收銀真係聽關門大吉啦(可能個收銀係老細所以咁霸氣啦),呢間野強烈建議唔好去光顧,貼錢買難收,d食物又普通,收銀個態度世界級惡劣!