好貴 好難食 唔飽肚!🤮🤮🤮叫左一個二人餐 埋單大約480總共有二個南瓜湯 一個9‘pizza 一個寬條麵 2份泡芙1)南瓜湯-正常水準無咩差錯2)Pizza - Margarita 作為最容易同基本嘅意大利Pizza正常應該好難出事,但係個皮一啲都唔脆,我懷疑有少少唔熟添。去食Pizza Hut都冇咁嬲。再講配料,我明白Margarita純粹係茄醬蕃茄同埋一啲香草,但係唔好意思,都係搞到一團糟。你會feel到唔夠茄醬,蕃茄亦都係一pat pat,香草更加唔使講係求其放落去嘅小插曲:第三道餸寬條麵等咗大概半個鐘原因係有一個Waiter hold左我哋張單3)黃牛和牛寬條麵,終於到打大佬嘅環節啦,呢個寬條麵難食到,我個胃都覺得好難食,食完成個鐘都feel到個胃好想喊。首先講和牛,我唔知佢邊忽係和牛,得三四舊仲要煮到爛一爛,係牛肉粒嚟嘅,仲細過我隻手指尾呀!我自己喺街市買牛肉煲湯煲完都仲重牛肉味過佢。啲寬條麵係大佬中嘅大佬,首先佢係一啲都唔掛汁嘅,另外好明顯佢係冇鯨乾水,所以啲麵食落肚好難受。(再講佢個麵都係冇乜汁㗎)4)泡芙-冇驚喜便利店水準接近$500埋單,仲要520諗住同女朋友食好啲
好貴 好難食 唔飽肚!🤮🤮🤮
叫左一個二人餐 埋單大約480
總共有二個南瓜湯 一個9‘pizza 一個寬條麵 2份泡芙
1)南瓜湯-正常水準無咩差錯

4)泡芙-冇驚喜便利店水準

接近$500埋單,仲要520諗住同女朋友食好啲。點知,又難食!又唔飽肚!我而家打呢篇文嘅時候越打越嬲,好肚餓呀!我個胃喺度喊緊呀!

呢間嘢係我近幾年嚟食過最難食嘅一間餐廳!唔好睇打手講嘢,奉勸各位,可免則免。不可一不可再!