呢間餐廳主打西班牙 Fusion 菜,仲有花藝同油畫藝術元素,呢個 Vibe 真係好適合浪漫慶祝 🌹🐙🔥 香辣烤八爪魚 $108 一上枱就聽到嗞嗞聲,八爪魚超香,鮮甜嫩滑,彈牙得嚟啱啱好,仲配埋口感似肉粒嘅西班牙腸同薯仔,少少辣勁,味道層次豐富,#好食 😋🥣🧅 甜洋蔥牛尾湯 $62 呢個牛尾湯飲落好暖胃,濃郁得嚟唔油膩,洋蔥甜甜哋~ 雖然係簡單嘅湯,但飲完感覺好舒服!🐟🌿 地中海煎烤智利海鱸魚 $288 呢款海鱸魚真係 #必食推介!外皮煎得香脆,魚肉嫩滑唔會散開,加埋薯仔、蘆筍、茴香、橄欖、車厘茄同青提,呢個配搭 Balance 得好好 👍🏻🦐🦑 西班牙海鮮飯 $298 呢個海鮮飯賣相吸引!有鮮蝦、青口、帶子同魚塊,青口絕對係 MVP,鮮甜飽滿!雖然個飯底偏濕,醬汁多咗少少,但味道依然唔錯~下次會想試埋佢哋嘅意粉 🍝🍎 🥧 蘋果金寶 $48 Apple Crumble 係我哋 All Time Favorite!細細件,甜度啱啱好,外皮香脆鬆化,非常好食!

🐙🔥 香辣烤八爪魚 $108

🥣🧅 甜洋蔥牛尾湯 $62

🐟🌿 地中海煎烤智利海鱸魚 $288

🦐🦑 西班牙海鮮飯 $298

🍎 🥧 蘋果金寶 $48
Other Info. : 店員知道我哋嚟慶祝周年,特登喺甜品碟上寫咗 Happy 4th Anniversary,仲有支心形煙花蠟燭 🎇 點著嗰一刻真係好 Sweet,好窩心 🥰
$440 (Dinner)
Celebration
Anniversary