2024-06-20
由於男同事PH噚日幫咗我忙,所以決定今日(20-6-2024 Thur)請佢食晏,佢冇揀邊間,我就發現呢間新嘢,女同事SL話呢日OK嘅,於是就試呢間,由於聽聞多人等位,於是早啲出嚟,嚟到時有人龍,我哋都照等啦,等咗10分鐘就有得搭枱,由於我哋等位時已經睇定menu,所以好快就可以落單,不過冇俾QE code我哋,所以人手落單。我哋都要$58.00嘅常餐,PH要瑞士汁雞翼撈公仔麵,加$3.00要凍檸茶。我要雞扒芝士撈公仔麵,加$3.00要凍奶茶。冇耐,黑松露火腿嫩滑炒蛋跟牛油多士到嚟,而兩杯飲品都到咗。先飲吓凍奶茶,茶味淡,成杯嘢都唔太甜。2分然後食黑松露火腿嫩滑炒蛋跟牛油多士,黑松露嫩滑炒蛋真係嫩滑同juicy;火腿薄切,正常冇問題;牛油多士都係薄,但牛油塗得好夠,好香,不過唔係話好脆。3.5分之後PH嘅瑞士汁雞翼撈公仔麵到嚟,睇見有4隻雞翼。而我嘅雞扒芝士撈公仔麵好耐至到,雞扒厚度正常,好熱,食刊美極嘅味道;芝士撈公仔麵撈得好勻循 ,不過都凍凍地喇,但口感正常。沙律菜份量都OK,不過完全冇落醋或麻醬,但算啦,呢個價錢都啱嘅。4.25分食完後,睇見PH啲雞翼骨重有紅色,熟唔透。服務:唔
冇耐,黑松露火腿嫩滑炒蛋跟牛油多士到嚟,而兩杯飲品都到咗。
先飲吓凍奶茶,
茶味淡,成杯嘢都唔太甜。
2分
然後食黑松露火腿嫩滑炒蛋跟牛油多士,
3.5分
之後PH嘅瑞士汁雞翼撈公仔麵到嚟,睇見有4隻雞翼。
而我嘅雞扒芝士撈公仔麵好耐至到,
4.25分
食完後,睇見PH啲雞翼骨重有紅色,熟唔透。
服務:
唔差,天氣熱,攞咗飛等位,老闆娘叫我哋喺入面等,冇咁熱。
所有店員都OK有禮貌。
環境:
卡位都闊落嘅,不過始終坐門口嗰張,所以都會熱啲。
4.5分
抵食係2.8分