2018-09-07 1072 views
勇敢試下食印度菜,兩個人去到叫左幾樣野。左面果杯係芒果沙冰 有點太甜,似益力多溝芒果,無咩冰粒,幾好飲既,係甜左dd.右邊係印度春卷,本來以為係點心果d春卷,點知個皮好厚,好似過年食果d “角仔” 咁,唔太脆,所以唔推薦食。入面係一個乾身的雞肉,成件事一般。咖哩牛同薄餅係真出色👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼個咖哩唔係Hong Kong style,係真係印度味道,可能係香料比較多,但我地兩個都覺得好食。薄餅唔係一般薄到紙皮果隻,係真係會有氣泡,好厚身同鬆軟。好食👍🏼呢個印度雞同一如以往地乾過頭,無汁,唔係辣,又無咩味,可能唔岩香港人口味啦,唔推薦
勇敢試下食印度菜,兩個人去到叫左幾樣野。

咖哩牛同薄餅係真出色👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

• 印度烤餅