2022-01-18 320 views
前日第一次幫襯奈雪之茶 經驗難忘先講價格 大部份茶飲遠比想想像中平最平茶飲$19 同上面麥當勞買杯可樂差唔多呢杯就係傳說中得獎嘅{芝士阿里山初露}芝士淡味,但茶非常甘,平衡落嚟算OK$33 價錢非常合理 個人評價🧡🧡🧡對面朋友仔叫咗香港限定嘅{楊枝甘露}佢話麻麻地 不過我冇試過 所以唔評分左手邊係{芝士金鳳梨}軟包口感唔錯 中間菠蘿夾心 強烈嘅香精感唔太甜 唔太濃 個人評價🖤🖤右手邊係{菠菜肉骨頭}麵包應該用左菠菜麵粉 但冇乜菠菜味反而係搭配左肉鬆 非常香口個人評價❤️❤️❤️❤️❤️*目前覺得奈雪產品中最好味*今日再去試多次 睇吓其他嘢點左手面果杯{霸氣冰淇淋牛油果🥑}$49雪糕係放喺杯嘢飲中間(吾係放頂)所以飲嘅時候會連沙冰一齊吸味道比較甜 牛油果香都夠 各人口味不同 個人感覺唔太好飲 🖤🖤右手面杯{霸氣綠檸檬}$25其實就係檸檬茶 不過茶底甘綠檸檬味道清新 個人覺得唔錯❤️❤️❤️❤️上面係{草莓魔法棒}$36每一啖都有非常甜的朱古力 再加上cream好彩士多啤梨唔係太酸 鍾意食甜嘢嘅可以考慮個人覺得非常麻麻🧡🧡🧡下面係{紅豆嘟嘟}$28紅豆+麻薯嘅包 睇到朋友食 內涵煙紉真材實料 佢比❤️❤️❤️❤️
前日第一次幫襯奈雪之茶 經驗難忘
先講價格 大部份茶飲遠比想想像中平
最平茶飲$19 同上面麥當勞買杯可樂差唔多
芝士阿里山初露

呢杯就係傳說中得獎嘅{芝士阿里山初露}
芝士淡味,但茶非常甘,平衡落嚟算OK
$33 價錢非常合理 個人評價🧡🧡🧡

個人評價❤️❤️❤️❤️❤️
*目前覺得奈雪產品中最好味*

今日再去試多次 睇吓其他嘢點

左手面果杯{霸氣冰淇淋牛油果🥑}$49
雪糕係放喺杯嘢飲中間(吾係放頂)
所以飲嘅時候會連沙冰一齊吸

下面係{紅豆嘟嘟}$28
紅豆+麻薯嘅包 睇到朋友食 內涵煙紉
真材實料 佢比❤️❤️❤️❤️
2022-01-17
$65 (Tea)
  • 菠蘿肉骨頭
  • 霸氣綠檸檬