2021-02-09 7928 views
紅磡都會海逸下午茶自助餐安排咗窗邊位,附近真係真係好曬🌝冷盤有生蠔,長腳蟹,蠔係無味,熱盤選擇係好多,不過無乜好突出!我只係試過天婦羅🍤⋯⋯新鮮炸起!朋友話雲吞唔得!我想講杯凍檸茶都真係好好好難飲!水果唔新鮮,我食個隻青口臭的,好彩到呢。。。。。講到咩士多啤梨🍓甜品。。。。我完全覺得。。。中伏唯一係有Häagen-Dazs雪條嘢食中伏。。。都算唔試唔知朋友話好想食賣相好好,雖然明圖片只供參考。。。結果打電話去book個位職員態度真係好差!好彩去到負責食物的職員都好好!可惜埋單個時原來要列印張優惠券🙈我同個職員講乜唔係show 同like 社交平台 ?個位職員同我講個個係第二間,心諗你又知我講邊間,佢重要不停講。嗱我俾你睇個條款,下刪一萬字,最後我放低張卡俾佢!好老實講我自己無睇清楚,但你唔洗不停同我講講講!可能有人睇完會話我,不過我都係舒發下🙈我希望大家去之前諗清楚300幾值唔值得去食。。。。
紅磡都會海逸下午茶自助餐

安排咗窗邊位,附近真係真係好曬🌝

冷盤有生蠔,長腳蟹,蠔係無味,
熱盤選擇係好多,不過無乜好突出!
我只係試過天婦羅🍤⋯⋯新鮮炸起!朋友話雲吞唔得!
我想講杯凍檸茶都真係好好好難飲!
水果唔新鮮,我食個隻青口臭的,好彩到呢。。。。。
講到咩士多啤梨🍓甜品。。。。我完全覺得。。。中伏
唯一係有Häagen-Dazs雪條

嘢食中伏。。。都算唔試唔知

好老實講我自己無睇清楚,但你唔洗不停同我講講講!
可能有人睇完會話我,不過我都係舒發下🙈
我希望大家去之前諗清楚300幾值唔值得去食。。。。