🤢🤯中伏之選。南丫島超難食素食西餐💀🤮🍴農舍📍南丫島榕樹灣大街26號地下趁放假入南丫島行下,見到呢間餐廳好多好評,所以一早plan左試一試。🔅芝士洋蔥大蘑菇漢堡 伴 香焗薯條+田園沙律🍔🥗🍟👎🏻個法包好硬又好韌,包的質感同芝士、洋蔥、大蘑菇完全夾唔到,睇佢個樣真係估唔到咁難食,入口個配搭勁奇怪🤢🤢🤮仲有就係,完全諗唔明點解佢個名會叫漢堡,既無漢堡的餡 (漢堡排),亦無漢堡的外形,不如改名叫法式三文治會貼切啲🙄🙄👎🏻個香焗薯條(角)好燶,啲邊又硬,難食❗️😵🔅Create your own 自我創意 Pizza (菠菜/ 蘑菇/ 洋蔥) 🍕原本以為呢個Pizza會好少少,但點知個批底是勁韌,唔係平時外脆內韌嗰種喎,係韌+硬嗰種。。。。🤢菠菜、蘑菇同洋蔥的味道是正常的,但一夾埋個批底,個配搭又係變得勁奇怪😖最後我地只係食晒pizza啲料🥵🥵🔅蘋果甘筍冷壓果汁呢個唔記得咗影相,但呢杯Cold pressed juice真心係全餐飯最正常的🤣🐷🐷整體評價: 中大伏,真係完全諗唔明點解咁多人推薦🤭🤭搞笑的是,Pizza 嗰頁menu仲要寫住Maybe the best pizza you ever
🤢🤯中伏之選。南丫島超難食素食西餐💀🤮

🍴農舍
📍南丫島榕樹灣大街26號地下

芝士洋蔥大蘑菇漢堡 伴 香焗薯條+田園沙律

🔅芝士洋蔥大蘑菇漢堡 伴 香焗薯條+田園沙律🍔🥗🍟

👎🏻個香焗薯條(角)好燶,啲邊又硬,難食❗️😵

Create your own pizza 自我創意” Pizza (菠菜/ 蘑菇/ 洋蔥)

最後我地只係食晒pizza啲料🥵🥵

🔅蘋果甘筍冷壓果汁

🐷🐷整體評價:
中大伏,真係完全諗唔明點解咁多人推薦🤭🤭
搞笑的是,Pizza 嗰頁menu仲要寫住Maybe the best pizza you ever try。。🤣🤣🤣🤢🤢🤢🥱🥱

2021-12-29
$130 (Lunch)