2019-03-15 104 views
好一段時間冇嚟呢間老字號糖水舖,望一望個餐牌發現佢加咗價,喺呢區其實唔算貴 所以照樣食佢, 可惜今次中曬伏☻☻☻其實唔係第一次幫襯,之前食過都ok,所以先 特登喺油麻地行過嚟食。我哋四個人嗌左芝麻糊 /合桃糊/ 蛋白燉鮮奶/芋頭西米露。芝麻糊以為穩陣, 一上枱見到灰灰白白,就知道奶嘢啦🤢🤢🤢 碗嘢傑撻撻, 落咗好重米漿,但係好淡芝麻味, 朋友食咗兩啖已經唔想繼續食落去🤦🤦🤦合桃糊同樣落得太多米漿,味道極極極極之淡,完全 一丁點合桃味都冇😫😫😫同平時食開嘅相比,佢落嘅料應1/3都無☠☠☠ 完全唔知放左咩落口😷 試左啖先發現原來芝麻糊都未算最差🤢🤢🤢地獄糖水。蛋白燉鮮奶不過不失,不過似布甸多過似燉奶。芋頭西米露入面嘅芋頭幾粉幾淋,份量適中, 西米露偏甜但食落好味正路,唔錯!!!如果再黎都係會食佢👍

蛋白燉鮮奶不過不失,不過似布甸多過似燉奶。