上星期一晚打電話去查詢有沒有Taco Tuesday,一位講廣東話嘅男員工確認左有星期二Taco有買一送一,咁我就訂位第二日晚餐。果晚準時到達,得返一張四人枱,但天花板係咁滴水嘅,成個水舞間咁樣,張枱濕晒。即刻同個男員工反映,但係同場其他枱已滿,佢就話冇辦法,只可以幫你抹一抹。當下感覺有D差。第一,明知嗰個位漏水,點解仲要放張枱喺嗰度?抹完隔一陣都會有水的。第二我係有訂位,唔係walk in ,即係預咗依張漏水嘅枱俾我?但係現場冇其他位,唯有照坐住先。我叫住小食等朋友嚟到先再嗌Main。朋友嚟到,諗住嗌Taco,最離譜嘅事出現了,男店員話係竟!然!冇Taco Tuesday !果下真係好嬲,明明打個電話確認咗先,而家就話冇,即係呃我哋嚟?!個男店員話Calimax其他店有,佢地未做依個推廣。仲話問返我邊個聽我電話,我話係一個男店員講廣東話嘅,佢即刻話嗰個同事唔識放咗假!(但我覺得聽電話嗰個男店員係佢,因為其他店員都係外籍人士)我地後來都食晒啲小食就走人,嗰陣時係差唔多九點,好多堂食就閂門,但係都唔想再order任何嘢食俾佢賺。其他店員態度都係普普通通,冇乜點樣理過我哋,連水都冇俾。食餐
上星期一晚打電話去查詢有沒有Taco Tuesday,

(但我覺得聽電話嗰個男店員係佢,因為其他店員都係外籍人士)

其他店員態度都係普普通通,冇乜點樣理過我哋,連水都冇俾。

食餐飯食到成肚氣,體驗好差,以後唔會再望襯,我都唔會推薦任何朋友去幫襯!
2021-07-20