2024-10-01 1189 views
我都好少打劣評,今次真係嬲嬲地。講咗好嘢先就係啲小食係幾好食嘅。首先本身係諗住去食糯米糍,入座之後我問過Staff糯米糍喺邊?話冇晒都算啦。雞煲冇味,之後我諗住加水打邊爐啦,淡味嘅程度係同滾水淥牛肉冇分別。之後我同個員工講話淡味叫佢俾啲雞煲醬我,之後佢答我雞煲係冇得就咁比醬加咗水就冇得加!呢個係咩玩法?啲雞煲唔係加醬炒嘅咩?我叫你俾啲醬我同你炒唔炒個雞煲有咩關係。就算係你話要炒雞我叫你直接倒啲雞落嚟我個湯度你又話唔得話加咗湯就唔可以返轉頭加雞,任食雞煲你同我玩文字遊戲?! ! !最最最緊要嘅,我兩個人食兩個都屙到PK,小弟今朝屙咗五轉琴晚兩轉!!!垃圾
垃圾
唔係亂吹有俾錢消費
2024-09-27
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$250 (Dinner)