2018-06-12 1815 views
開業幾個月左右,見多人幫趁又算平,所以趁父親節將至成家人去食飯,套餐2千幾包飲品都算經濟,另外再加多2味餸,分別係薑葱筒𧐢同燒乳鴿,坐低冇耐d餸就"磡磡"聲咁送上,食都食唔切咁滯上面張相係食到中後期影的(仲剩好多餸),原因係我想介紹下:套餐菜瓜多,好大碟,但全部淡,冇味,連𧐢油蚊鴨掌冬菇都係淡而冇味娃娃菜,以往食親我都覺得呢款菜甜的,都可以煮到冇味;燒乳鴿,好似林哂咁,薑葱筒𧐢煲仔上,又係有別於我以往食果d咁,完全唔覺爆過,好似蛤熟d𧐢放d薑葱撈埋一煲比你食咁,完全冇獲氣。。。所以我有理由相信,上菜快既原因係所有食材已經一早整定,收到order再逐様拼埋一碟連燒味也可以食剩埋單三千多塊,雖然平你會話將貨就價,但真係食唔落囉,我寧願貴小小唔洗咁大碟但食得落口囉。。。。
上面張相係食到中後期影的(仲剩好多餸),原因係我想介紹下:

連燒味也可以食剩