2018-06-20
第一次寫食評,Applegreen 以前係CWB 成日都去,食物唔錯,又抵食。。。而家,食物轉哂,又唔好食! 服務仲差! 1.一家人去食,有老人家,同小朋友,待應逼我地每人都要要一個main course, 如果唔係要俾沙津吧價錢$1582. 飯同意粉選擇太小,主打牛肉,老人家同小朋友冇咩可以選擇。。。 只得主菜,冇任何小食! 3. 待應態度差! 我地5個大人,叫左4 個main course, 兩個kids meal, 待應話我地叫唔夠餐,如果見到老人家食沙津會照收錢,我地話,老人家唔係好食到沙津菜,唔會食,佢地個個待應行過就同經理講我地叫唔夠餐,睇下我地有冇拎多沙津番黎。。。 老人家食得唔多,我地叫4 個main 一齊share 差唔多, 叫多個都諗唔到。。。 由於我地坐reception 後第一張檯,所以佢地既對話,基本係完全聽到哂! 出到去以為個沙津吧好精彩。。。點知。。。 10 隻手指數得哂🤦🏻♀️ 不吃也吧! 水又唔主動refill! 唯一黎既原因係因為有個kids corner... 但呢個地方整得幾好都係假,食物同服務差。。都夠我以後唔會再黎,仲會同身邊
而家,食物轉哂,又唔好食! 服務仲差!
唯一黎既原因係因為有個kids corner... 但呢個地方整得幾好都係假,食物同服務差。。都夠我以後唔會再黎,仲會同身邊以前成日去applegreen 既朋友講番呢次經歷! 真心,冇下次!