2012-07-30 258 views
星期六同女朋友入去大澳行下, 影下相~ 本身都晚飯食大澳蓬香, 但係睇完日落先6點半, 時間太早, 唯有出番去東涌, 行多陣街先再食飯~東涌其實冇咩好揀. 大食代又貴又唔好食既快餐, 冇理由同女朋友食食埋的咁既野嫁嘛~揀下揀下不如食意粉屋喇~時間都唔係話好夜, 但係唔係好多人黎食. 唔洗等位. 入到叫左一個2人SET~都有幾多野食~ 兩個甘荀湯. 好味~ Half rack Ribs with Chips, Ribs 有好多排. 絕對多過Half rack, 做得好味~ 夠淋; Chips 做得好出色~ 好脆好好食. 平凡中見功夫! 至尊Pizza, Pizza 唔係好大個, 已經夠晒食~ 唔洗食好多面包, 上面既送好多~ 好好味~ 兩個main course 有點過多添~甜品係朱古力班cake + ice cream~ , 班cake 係熱嫁! 加埋雪榚好好味呀!!!飲品仲可以轉唔洗加錢~ 我地都飲凍檸樂~ 正呀!!!食物水準高~ 環境也很好~ 特別係係東涌呢一間唔算好多人. 質素更高~!! 入黎東涌既話呢一間絕對係好既選擇!
星期六同女朋友入去大澳行下, 影下相~

揀下揀下不如食意粉屋喇~

時間都唔係話好夜, 但係唔係好多人黎食. 唔洗等位.

入到叫左一個2人SET~都有幾多野食~

兩個甘荀湯. 好味~

兩個main course 有點過多添~

飲品仲可以轉唔洗加錢~ 我地都飲凍檸樂~ 正呀!!!

食物水準高~ 環境也很好~

特別係係東涌呢一間唔算好多人. 質素更高~!!

入黎東涌既話呢一間絕對係好既選擇!

2012-07-28