2018-09-05 4675 views
因為探朋友所以難得來杏花村一趟,朋友提議打邊爐,所以一齊去日牛食,咁岩中午時間,好多人排隊,所以我地等左一陣先有得食, 中午有2種放題可以選擇,1種係午市單碟套餐+自助區放題,另1種係全部任食放題因為我唔算食得多,所以簡左前者,單碟套餐都有8款,諗左一陣我簡左豉油湯底&牛肉後就立即夾火鍋配料,配料都算幾多選擇我夾左一大碟既菜同菇後,湯底同牛肉亦都送到,雖然我唔係好介意D肉係簿切定厚切,但呢度既肉真係簿切得太誇張,我諗佢係簿過張紙,如果有人鐘意食肉的話,簡午市單碟套餐一定唔會覺得自已有食過肉!!食左1個鐘開始飽飽地,係時候要食雪糕,今次雪糕係雲尼拿+草莓味,真係好好味食左2大杯後好滿足咁賣單!!

食左2大杯後好滿足咁賣單!!
Type of Meal
Lunch