2018-11-28 225 views
好耐無同中學同學聚舊,唱完K行陣街直落去食晚餐。呢間分店幾有氣氛,我地有咁岩坐到圓枱,好岩傾計!望向廚房見到員工做過不停,接好多外賣,好好生意。我地5個女仔,決定點個4人套餐$499,睇落都幾抵食!頭盤叫左意式焗肉丸、"PizzaExpress"布斯加達焗麵包沙律叫左主廚精選沙律意粉叫左卡邦尼忌廉意粉薄餅就蔬菜芝士薄餅同埋個日既精選薄餅"蜜糖雞肉薄餅"每人再跟一杯野飲始終都有5個人,我地就叫多左肉醬千層麵頭盤同沙律送到個時都笑左,超 多 麵 包(笑)"PizzaExpress"布斯加達焗麵包個香草汁好香,食起黎唔會濃味,正!而肉丸都幾鹹,要配麵包球一齊食。沙律就Ok,料足!之後就黎意粉類卡邦尼忌廉意粉係偏乾身,無咩汁,唔係我中意食個種。而肉醬千層麵就賣相好好,但太少層麵,而麵又太薄,口感一般。等左好耐pizza終於都到可惜蜜糖雞薄餅好似焗得唔夠耐咁,無蔬菜芝士薄餅焗得咁好。賣相蔬菜芝士薄餅有唔同既顏色,影同睇都好靚。因為焗得比較好,蔬菜芝士薄餅先有新鮮出爐既感覺,味道多層次D。加上呢間餐廳既職員都helpful,下次會再試其他野食!
好耐無同中學同學聚舊,唱完K行陣街直落去食晚餐。
呢間分店幾有氣氛,我地有咁岩坐到圓枱,好岩傾計!
望向廚房見到員工做過不停,接好多外賣,好好生意。

我地5個女仔,決定點個4人套餐$499,睇落都幾抵食!
沙律叫左主廚精選沙律
意粉叫左卡邦尼忌廉意粉
薄餅就蔬菜芝士薄餅同埋個日既精選薄餅"蜜糖雞肉薄餅"
每人再跟一杯野飲
始終都有5個人,我地就叫多左肉醬千層麵

頭盤同沙律送到個時都笑左,超 多 麵 包(笑)
而肉丸都幾鹹,要配麵包球一齊食。
沙律就Ok,料足!

之後就黎意粉類
卡邦尼忌廉意粉係偏乾身,無咩汁,唔係我中意食個種。
而肉醬千層麵就賣相好好,但太少層麵,而麵又太薄,口感一般。
等左好耐pizza終於都到
可惜蜜糖雞薄餅好似焗得唔夠耐咁,無蔬菜芝士薄餅焗得咁好。
賣相蔬菜芝士薄餅有唔同既顏色,影同睇都好靚。
加上呢間餐廳既職員都helpful,下次會再試其他野食!

2018-11-25
Waiting Time
25 Minutes (Dine In)
$157.3 (Dinner)