2016-04-22 324 views
得閒同fd子打邊爐吹水 吉野家最佳 正正子 又無人趕 慢慢食 份量岩岩好 又吾洗俾百幾蚊去食到自己飽到撐死芝士竹輪鍋 $52.9大食啲就可以嗌粉絲(話緊自己?) 不過個量真係多到我食淨半鍋粉絲 佢整熟左會變勁多 餸入面最愛係芝士竹輪 但之前自己買料打邊爐先知原來出面一包得幾粒都要15蚊好似 相對好貴囉 而蟹柳吸晒啲湯既味 入味又嫩 加左辣椒落去 辣辣地幾爽 但依間吉野家得一種鍋 無海鮮個啲其他選擇 所以吾係甘多人打邊爐 平日去到8點先多人泥食 但基本無乜人係後面吹你交枱鰻魚飯$82+$2轉凍奶茶+鯖魚$16😮見佢全線都有得食 就叫我既鰻魚控既朋友去食 食個吉野家承惠100大元咩概念 依家話你知 不過吉野家既鯖魚真係幾好食2塊鰻魚鋪面但量泥講真係幾少下 因為都頗薄 鰻魚底有大量燒汁 鰻魚有入口即溶既感覺既 但依個價錢真係吾值 雖然係朋友食既 但我見到個樣都覺得overpriced唐揚炸雞飯 $40有frd嗌左依個 40蚊晚餐價位接受到 但佢既炸雞量我完全接受吾到 好少下 同飯既比例吾match 不過炸雞吾厚粉 又夠咸味 ok既 配以只有微辣辣汁 還可以 但吾岩男人食 我個女仔朋友食完都覺
份量岩岩好 又吾洗俾百幾蚊去食到自己飽到撐死
芝士竹輪鍋 $52.9